Un dels dubtes que tenim com a pares és decidir el tipus d’educació que rebran els nostres fills. Ja abans de néixer ens preocupem per buscar un col·legi, una guarderia. Confiem en el sistema educatiu vigent perquè és el més adequat, el més fàcil i el més convenient en la majoria d’ocasions. Les pautes actuals ens porten a aprendre anglès des de petits. La importància d’aquest idioma ha fet que s’estudiï cada vegada més aviar. Les escoles es preocupen per impartir més assignatures en aquest idioma per a què els alumnes adquireixin ràpidament les competències necessàries que els portaran a tenir l’anglès com un nou idioma de referència.

Però, quan és el millor moment per aprendre anglès?

La resposta és senzilla: quan abans millor. En realitat, qualsevol moment és bo per començar a estudiar anglès (o qualsevol altre idioma).

La raó de començar aviat, en la nostra infantesa, és deguda al fet que en aquestes edats estem preparats per aprendre ràpidament. Aprenem més i millor. Naixem i són molts els coneixements que necessitem. Els primers anys de les nostres vides són els millors per aprendre tot tipus d’ensenyaments. El nostre cervell està preparat per absorbir tots els estímuls que rebem. Les nostres ments són més flexibles i obertes. Assimilar diverses llengües és totalment factible. És per això que aprendre anglès en aquestes edats que ens semblen tan primerenques en realitat és el millor que podem fer pels nostres fills.

Volem que estiguin preparats per a un futur que avança molt ràpidament on l’anglès és l’idioma rellevant.

 

 

Aprendre anglès des de petits té també altres avantatges:

– Millora la rapidesa mental
– Millora la intel·ligència
– Millora la capacitat de comunicació
– Millora el desenvolupament cognitiu
– Millora la flexibilitat
– Millora la creativitat
– Millora la resolució de problemes

Conèixer altres idiomes, altres cultures, altres gents els faran més tolerants, comprensius i respectuosos.

Gràcies per compartir